Dowgwillo_kop

Witamyblok wit|blok witNazwiskoblok wit|blok witHerbblok wit|blok witGenealogiablok wit|blok witKoligacjeblok wit|blok witAlbumy i wspomnieniablok wit|blok witHonor i Ojczyzna
Zdjęcia bezdomneblok wit| blok witAktualnościblok wit|blok witWarto przeczytaćblok wit|blok witWarto zobaczyćblok wit|blok witŻołnierze Wyklęciblok wit
blok wit
Matki Polkiblok wit|blok witPolskie Kresyblok wit|blok witLekcja historiiblok wit|blok witŚpiewnik wileńskiblok wit|blok witBiblioteka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte lezer.
De vrije vertaling van dit artikel is niet het werk van een professionele vertaler, dus u moet niet verrast zijn als u verschillende soorten fouten tegenkomt. Niet spelfouten zijn belangrijk maar de informatie die we kunnen verkrijgen.

[De tekst is geschreven voordat in de media was bekend gemaakt dat besmetting al in begin november 2019 is geconstateerd.]

Nuttige idioten in actie - "Chinees Wuhan-virus"

dr J. Jaśkowski


Het is veel gebeurd laatste tijd en dat meteen aan het begin van het jaar.
[…]
[…] Eerst werden ongeveer 40 mensen vermoord in Iran, waaronder generaal Suleimani, om het publiek af te leiden werd een vliegtuig met 176 mensen aan boord neergeschoten en werd ook "een zeer moorddadig coronavirus" ontdekt in China.
Maar alles op zijn beurt. We beginnen met het laatste onderwerp.
In China is er een stad genaamd Wuhan. Het werd opgericht in 1949 door drie steden samen te voegen: Hankou, Hanyangu en Wuchang. Deze steden speelden in 1911 een speciale rol, omdat hier opstanden in de militaire kazerne waren begonnen die leidden tot de omverwerping van de Qing-dynastie. Met andere woorden, ze waren zeer gepenetreerd door buitenlandse geheime diensten en dat is zo gebleven.
Zoals we weten het was begin van de burgeroorlog in China en vervolgens de verdeling van China in het vasteland en Taiwan.
Het continentale deel met de hoofdstad Beijing dat was Mao en de "Culturele Revolutie" die leidde tot de slachting vooral van mensen met een hogere opleiding. In totaal zijn tientallen miljoenen mensen vermoord.
Momenteel heeft de stad ongeveer 11 miljoen bewoners met verschillende universiteiten, voedsel-, textiel-, machines-industrie, enz.
Op 31 december 2019 vond de lokale gezondheidsinspectie een nieuw coronavirus op de vismarkt !!!!
En we hebben ernstige problemen met elementaire gebeurtenissen logica.
Ten eerste, wat betekent "coronavirus"?
Zoals we kunnen zien is dit concept een combinatie van twee andere woorden: virus en kroon. De kroon ziet eruit zoals iedereen het weet dus hoeft niet te worden uitgelegd.
Wat is een virus? Hier hebben we een groter probleem.
Ten eerste niemand kende of definieerde tot 1896 de term virus. De naam “virus” verwijst naar gif dat is de factor die ziekte veroorzaakt in levende organismen.
Ik herinner u eraan dat de wetenschap over bacteriën begon zich net - een kwart eeuw eerder - te ontwikkelen. De maker van het concept en de definitie van "virus" was prof. Koch uit het Groothertogdom Poznan. Deze geleerde formuleerde het beroemde postulaat genaamd het postulaat van Koch.
Iets kan het virus genoemd worden als dit iets is afgezonderd van het zieke lichaam, wordt doorgekweekt d.w.z. gestimuleerd voor reproductie en geïnjecteerd in een ander dier en dezelfde ziektesymptomen zal veroorzaken als bij het eerste dier. We herhalen dit experiment opnieuw en bij het volgende derde dier krijgen we dezelfde symptomen als bij het eerste dier.
Met andere woorden, we moeten een reeks experimenten uitvoeren om te kunnen bevestigen.
Het moet even duren. We zullen na een bepaalde periode ontdekken, d.w.z. snelst na ongeveer 2-4 weken, of we te maken hebben met een virus of niet.
Dus als de relevante sanitaire diensten iets hebben ontdekt, het resultaat kan pas na een paar weken worden aangekondigd dus eind januari, niet onmiddellijk!
Dit is de eerste.
Ten tweede werd de ontdekking gedaan door een plaatselijke huisarts. Dit is volledig fysiek onmogelijk. Waarom?
Omdat de symptomen van een coronavirusinfectie dezelfde zijn als de symptomen van een ander griepachtig-, verkoudheidsvirus of hetzelfde onder andere naam.
Laat me u eraan herinneren dat we tot nu toe ongeveer 200 van dergelijke virussen kennen.
Geen, ik herhaal geen enkele huisarts heeft de mogelijkheid om op virussen te testen.
Geen, ik herhaal geen enkele huisarts kan een nieuw type virus of bacterie ontdekken.
De naam van deze kandidaat voor de Nobelprijs is nog niet bekend gemaakt!
Sinds 1954, dat wil zeggen sinds de ontdekking en ontwikkeling van de elektronenmicroscoop, werden de postulaten van Koch vrijwel stopgezet en werd het onderzoek uitgevoerd met een elektronenmicroscoop.
Met andere woorden elke verandering die zichtbaar is op de foto werd beschouwd als een virus dat volgens bekende gegevens iets anders was dan een bekend celorganel.
Laat me alsjeblieft één huisartsenpraktijk zien met een elektronenmicroscoop en een laboratorium dat dergelijke testen toelaat.
Laat me zien de resultaten van een test van monsters genomen door gezondheidsinspectie en onmiddellijk uitgevoerde tests met een elektronenmicroscoop.
Ik herinner je: ze hebben een NIEUW  virus ontdekt?
Door een test, zo ja, welke?
Door alleen een foto genomen met elektronenmicroscoop?
Ik herinner je: dit circus gebeurt in een stad van 11 miljoen en gezondheidsinspectie zoekt op de markten naar de oorzaak van de ziekte van tientallen mensen? Dit is duidelijk absurd.
Een bijkomend probleem volgens massamedia is dat […] dit virus werd ontdekt op de vismarkt. Helaas is dit niet mogelijk omdat coronavirussen alleen bij zoogdieren zijn gevonden en noch vis, noch garnalen tot de zoogdieren behoren. Nou ja, tenzij de EUROPESE UNIE de betekenis van die termen verandert zoals dat al is gebeurd met groenten en fruit in Europa.
Wie weet? We zullen het nog zien!
Dus het is gewoon absurd.
Geen enkele gezondheidsinspectie, ten eerste, heeft de juiste apparatuur om dergelijke tests uit te voeren. Ten tweede, beschikken ze niet over voldoende gekwalificeerd personeel dat dergelijke tests zou mogelijk kunnen uitvoeren. Ten derde, deze instellingen zijn in principe niet voorbereid of gemachtigd om überhaupt iets te ontdekken.
Het meest interessante echter, zoals bij Hitchcock, aan het einde.
Wat is een coronavirus?
Het is een virus dat infecties van de luchtwegen en de spijsvertering veroorzaakt. De eerste rapporten verschenen in het midden van de jaren zestig toen iets genaamd HCoV-229E en HCoV-OC 43 werd ontdekt.
Deze virussen veroorzaken symptomen van een milde verkoudheid die na een paar dagen vanzelf verdwijnt.
Het eerste dodelijke slachtoffer werd in 2002 gevonden. Waar?
Natuurlijk in 1.500.000.000 China.
Je moet rekening houden met het geduld van de Chinezen, die in dit cohort van ongeveer enkele miljoenen overledenen per jaar, virologische tests uitvoeren om één geval te ontdekken.
[…]
Gezien dat elk jaar enkele miljoenen overledenen in China zijn, vermenigvuldigd met $ 100 [kosten van een virologische tests; red.], geeft het bedrag van enkele honderden miljoenen dollars alleen al voor onderzoek. Dat zou betekenen dat deze dappere Chinese natie is tijdens deze 40 jaar van onderzoek voor miljarden dollars beroofd.
Nu begrijp je waarom zulke armoede heerst in dit land.
Wat zijn de symptomen van een coronavirus-infectie?
Typische symptomen voor coronavirusinfectie zijn: loopneus, soms hoesten, zweten, spierpijn, wat precies hetzelfde is als normaal verkoudheid.
Laat me alsjeblieft een huisarts zien die dergelijke symptomen aan Gezondheidsinspectie meldt en samen met hem virologische tests uitvoert, vooral met betrekking tot een onbekend virus waarvoor nog geen tests zijn ontwikkeld.
We hebben dus gewoon geen methoden om dit nieuwe virus te herkennen en de huisarts weet al dat het een coronavirus is en hij doet de juiste tests om zijn hypothese te bevestigen.
Dit zou niemand zelfs in psychiatrisch inrichting kunnen bedenken.
Het ziet er dus naar uit dat de hele hysterie hoort gewoon bij het MKultra-programma, ontwikkeld door de CIA een halve eeuw geleden, d.w.z. hersenspoeling van een minder waardevolle deel maatschappij!
Een beetje geschiedenis.
Het leger is altijd op zoek naar biologische wapens geweest.
Vooral protestanten (Angelsaksen) waren geïnteresseerd in moorden met bacteriën en virussen, zowel in Canada als in de VS in de 19e eeuw.
[…]
Ondanks het verbod op de verspreiding van biologische wapens, VS voerd nog steeds dergelijk onderzoek uit, bijvoorbeeld in Fort Direct.
Daar is het concept van Spaanse griep ontstaan in het midden van de jaren dertig om de epidemie te verdoezelen die ze hadden verspreid door massale vaccinatie in het Amerikaanse leger in 1918-20.
In 1940 produceerden ze het vaccin opnieuw, naar verluidt tegen griep, die ongeveer 40.000 doden veroorzaakte. Het vaccin werd snel teruggetrokken. De naam van deze dappere Pentagon-generaal, die verschillende divisies verloor zonder deel te nemen aan een gevecht, werd nooit gegeven.
https://www.polishclub.org/2014/10/12/terroryzm-bron-biologiczna-ochrona-srodowiska/
http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13970&Itemid=119
http://yadda.icm.edu.pl/baztech/element/bwmeta1.element.baztech-b2c3ea77-7bce-489c-9ae3-778cf1a85544
https://www.fronda.pl/a/dr-j-jaskowski-50-lat-oszustwa-jajczarskiego-czyli-mody-w-medycynie-2,89185.html
Volgens het concept bekend in de wetenschap als de psi-coëfficiënt wachtte men ongeveer 25 jaar en in 1976 werd het samenleving opnieuw aangevallen met een nieuw virus genaamd A1H1N1.
Zoals weekblad ‘Tygodnik Lekarski‘ ooit heeft gemeld, dit virus heeft de afgelopen 40 jaar wereldwijd 85% van de griepachtige infecties veroorzaakt.
Deze release van het A1H1N1-virus, of juist gezegd produceren van een vaccin tegen dit virus, resulteerde in de dood van enkele honderden mensen en een snelle en stille intrekking van het vaccin uit de markt.
Weer 25 jaar is afgewacht en in 2009 begon hysterie met varkensgriep d.w.z. A1H1 N1 zou een nieuw virus zijn.
Het is hieronder precies beschreven.
https://www.fronda.pl/a/dr-j-jaskowski-50-lat-oszustwa-jajczarskiego-czyli-mody-w-medycynie-2,89185.html
https://www.youtube.com/watch?v=9_Hh85Ron30
https://www.youtube.com/watch?v=n22f80qM3tI
http://naturalna-strefa.pl/2019/01/16/wegiel-drzewny-czyli-jak-wyleczyc-grype/
https://www.facebook.com/JJaskow/posts/788447791487849/
De enige begunstigde van deze krantepidemie in Polen was het National Instituut voor Hygiëne van het Nationaal Gezondheid Instituut, dat een monopolie had op het testen van monsters met een verdacht virus. Na ongeveer 3 maanden werd met het testen gestopt omdat het virus niet werd aangetroffen.
Omwille van de vrede - om de verduistering van geld voor vermeend onderzoek niet bekend te maken - zijn de resultaten van dit werk tot op heden niet gepubliceerd.
Zoals ik zei, de enige begunstigden zijn de gezondheidsinspecties, die zich bezighouden met de handel in griepvaccins en deze zelfs aan zwangere vrouwen afdwingen, hoewel de fabrikant informeert dat studies van zwangere vrouwen en zuigelingen niet zijn uitgevoerd, noch naar geboorteafwijkingen noch naar kankers.
In 1998 begon men landen bedreigen met vogelgriep. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van het Pentagon.
Het is gebleken dat een van de directeuren van het bedrijf dat de vogelgriep vaccin produceert is de heer R. Heer R. is het hoofd van het Pentagon geworden en kocht onmiddellijk 2 miljoen pakketten van deze vaccin, d.w.z. TAMIFLU. Ter verduidelijking: het Amerikaanse leger bestaat uit ongeveer 1,5 miljoen mensen, maar als het geld van iemand anders lijkt te zijn, waarom moeten we besparen.
Onderzoek uitgevoerd door Cohrane - voordate organisatie door B. Gates werd gekocht - toonde aan dat TAMIFLU de ziektetijd met 12 uur verkort.
Met andere woorden: het is een waardeloos vaccin, omdat niemand weet het exacte tijdstip van het begin of het einde van symptomen.
De zaak zou niet aan het licht gebracht worden maar al sinds enkele decennia een van de directeuren van het Pentagon is een neef van Gates.
Ondanks het ontbreken van enig bewijs voor de effectiviteit van TAMIFL, ZAL DIE ZONDER VOORSCHRIFT IN POLEN WORDEN VERSPREID.
U moet uzelf toegeven, geachte lezer, dat een dergelijke gedachteloze implementatie van Amerikaanse procedures alleen mogelijk is in de kolonie. Het draait dus allemaal om de winst van producenten en het heeft niets te maken met de volksgezondheid.
[…]
Ik wil u er ook aan herinneren dat vogelgriep vanuit Hong Kong is binnengekomen. Een mevrouw Margareta K., het hoofd van hun gezondheidsinspectie, herkende het virus en lanceerde desinformatiecampagne over de hele wereld. Deze verondersteld verschrikkelijke epidemie zou de dood van ongeveer 100 miljoen mensen veroorzaken. Er kwam niets van maar mevrouw Margareta werd gepromoveerd tot directeur van de WHO.
Als directeur van de WHO had ze meer mogelijkheden om desinformatie te verspreiden. Zoals u weet, ze heeft het zelfs de encyclopedische definities van epidemie en pandemie veranderd.
Dit was zeer noodzakelijk vanwege voorbereidingen voor de nieuwe ziekte die de varkensgriep zal heten. Dit was gedeeltelijk gelukt, omdat als gevolg van propaganda zelfs Engeland (ca. 60 miljoen bewoners) kochten maar liefst 120 miljoen vaccins. Het was dus een ‘big case’.
Terugkerend naar ons coronavirus.
Al in 2003 herkenden de geheime diensten een nieuwe dreiging die SARS was genoemd. In tegenstelling tot propaganda rebelleerde dit virus en wilde geen mensen doden. Na ongeveer 2 jaar verdween de gehele zaak met dit virus uit de kranten.
https://www.polishclub.org/2016/12/19/dr-jerzy-jaskowski-swieta-sie-zblizaja-ptasia-grypa/
https://www.polishclub.org/2013/01/19/dr-jerzy-jaskowski-grypa-lekarze-ostrzegaja-tzw-swinska-grypa-co-to-jest-cz-iv/
https://www.polishclub.org/2013/01/19/dr-jerzy-jaskowski-grypa-lekarze-ostrzegaja-tzw-swinska-grypa-co-to-jest-cz-iv/
Nee, zo kan het niet zijn. Farmaceutische bedrijven verdienen meestal enkele honderden procenten aan de medicijnen die ze produceren. Hier is een voorbeeld van de winst van Big Pharma op verschillende medicijnen:
Imatinib van Gleevec, een geïnvesteerde dollar was $ 22.6.
Bewacyzumab van Avastin, de winst was $ 29,5
Rytusymab van Herceptin, een dollarwinst was $ 33,2.
De prijs van Daraprim werd verhoogd van $ 13,5 naar $ 750.
Dus alle verhalen […] over liefdadigheidsactiviteiten van die bedrijven kunnen gemakkelijk tussen de sprookjes worden geplaatst.
Je kunt jezelf een eenvoudige vraag stellen: hoe is het mogelijk dat deze 7 miljard mensen zo gemakkelijk kunnen worden bedrogen en voor de gek gehouden?
Het is heel gemakkelijk.
Al vanaf 1838 streefde Duitsland naar een monopolie op het gebied van informatie. Hun persbureau Wolf nam achtereenvolgens andere persbureaus zoals Router etc. over.
Momenteel zijn er slechts één of maximaal twee persbureaus. Alle informatie moet dus gecensureerd worden door de raden van bestuur van die concerns.
De film "The Pelikan Brief" beschrijft het heel goed.
Big Pharma wist dat monopoliseren van informatie is noodzakelijk. Al in 1951 richtte hij een instelling op met de naam Epidemic Inteligenc Serwis (EIS), gewoon een epidemiologisch geheime dienst. Deze instelling heeft ongeveer 2500 mensen in dienst en werkt beter als de CIA zelf.
https://www.cdc.gov/eis/index.html

Inspecteurs van deze organisatie reizen de hele wereld rond en bereiden informatie zoals de oudere en slimmere hebben bevolen.
Bijvoorbeeld de beroemde epidemie van varkensgriep in 2009 in het Mexicaanse dorp La Gloria. Ondanks het feit dat slechts één jongen stierf en niemand anders uit zijn familie of uit het dorp, werd een wereldepidemie uitgeroepen.
Er werd alleen vergeten om toe te voegen dat er in dit dorp een enorme varkenshouderij van het grootste Shmitdfields [Foods; red.] concern was. De boerderij was echt enorm, omdat er elk jaar 950.000 blikken produceerde en ook uitvoerde experimenten voor het Pentagon. De hoeveelheid uitwerpselen van deze boerderij was gelijk aan het aantal uitwerpselen van een stad van ongeveer 10 miljoen bewoners. Natuurlijk werd alleen vergeten rioolwaterzuiveringsinstallatie te bouwen. Slib en uitwerpselen werden in speciale lagunes gegoten en wind en regen verspreidden bacteriën door het hele land. Om een ​​echte epidemie te voorkomen worden de lagunes met een chemisch goedje overgoten. Natuurlijk, opnieuw toevallig, waren ze vergeten bevolking op de hoogte te houden van deze spray actie en zoals bekend de kinderen zijn meest gevoelig voor chemische vergiftiging. En zo stierf alleen maar één kind.
In plaats van toxicologen werden ‘desinformatoren’ van EIS gestuurd om het concern van zij de verantwoordelijkheid te bevrijden. Na niet lang te denken hebben de jongens een virus uit de hoed getoverd. Een virus is tenslotte een kwestie van evolutie of van God dus niemand kan een gerespecteerd bedrijf beschuldigen.
[…]
Met andere woorden, verantwoordelijkheid geven aan God door varkens producerende concerns heeft een specifieke financiële dimensie. Het is bekend dat winsten gaan in privé zak en God is niet geïnteresseerd in financiën. En je kunt klachten naar God blijven schrijven over opeenvolgende mutaties van virussen.
Cijfers getuigen van het feit dat de hele kwestie van het Wuhan-coronavirus een literaire fictie is.
In een stad van 11 miljoen sterven 24 mensen en de pers van de hele wereld begint met reclamecampagne. Dit is slechts 0,0002% van de bevolking. Ik wed dat er meer mensen sterven tijdens een maand als gevolg van medische verwaarlozing, gebrek aan behoorlijk voedsel of schoon water. Na bijna een maand waren echter slechts 800 mensen ziek, ofwel 0,007% van de bevolking. Het is pure spot.
Bij ons in de herfst periode wordt ongeveer 3-5% van de bevolking ziek gedurende de maand en niemand maat een drama van.
We hebben dus een economisch probleem.
Wie betaalt al deze tv-zenders voor verspreiden van desinformatie?
Waarom plotseling deze circussen op stations, luchthavens, enz.?
Na een maand van "woedend virus" werden na ongeveer 7 miljard mensen, rond 1500 ziek. Ik wil niet eens tellen welk percentage is dat.
Doe alstublieft wat intellectuele inspanning, geachte lezer, en bereken zelf hoe die verkopers van de City of London Corporation je bedriegen.
Natuurlijk in verband met de "epidemie" moet u rekening houden invoering van een noodtoestand in vorm van gedwongen vaccinatie voor hele populaties.
Ze willen toch goed doen, ze bedoelen geen kwaad. Hooguit zullen ze je van je spaargeld beroven.
Maar je bent er de afgelopen 30 jaar al aan gewend geraakt? Moet je opletten, er is geen een week zonder een film over virussen, epidemieën of soortgelijke dingen op tv.
Ter herinnering, alleen in de periode 1954 tot 1990 werden in Hollywood meer dan 1860 films geproduceerd onder de controle van geheime diensten. Het is bekend dat zowel de CIA als de FBI onder City vallen. Bijvoorbeeld "Desert Storm" als bewijs.
[…]
De oude Romeinse regel zegt eenvoudig: Cui bono? [Wie haalt er voordeel uit?]
Het valt niet te ontkennen dat zowel na de vogelgriepepidemie - toen miljoenen kippen in slechts één provincie [in Polen, red.] werden geslacht - de markt werd geopend voor kippen uit Israël, de grootste pluimveehouder, omdat er geen EU-normen daar gelden.
Evenzo de aankondiging van Afrikaanse varkenspest en de moord op wilde zwijnen (ongeveer 1.500.000) opent onze [Poolse; red.] markt de voor varkensvlees uit Duitsland.
Duitsland begon zich sinds 1990 voor te bereiden, na de val van de DDR, door enorme varkensbedrijven te bouwen aan de andere kant van de Oder, waar nu Poolse arbeiders werken.
Vóór de aankondiging van Afrikaanse varkenspest werd de prijs van vee verlaagd tot ca. PLN 3,2. Na het slachten van enkele miljoenen stuks in twee jaar tijd steeg de prijs van vee tot meer dan PLN 8. Natuurlijk de winst gaat in de zakken van westerse concerns.
Dus achter alles verstopt is een beroving door de uitverkorenen.
U hoeft geen speciale inspanningen te doen, geachte lezer, het is duidelijk dat zodra aankondigen wordt dat het vaccin bestaat, de minister (niet weet waarom genaamd Van Gezondheid) zal onmiddellijk het geld van de belastingbetaler gebruiken om dit preparaat aanschaffen. Dit zal leiden tot verhoging van de gezondheidsbelasting. Het verdere effect is een toename van de inflatie en een verslechtering van uw leven.
https://rampa.net.pl/asf-czyli-afrykanski-pomor-swin-to-szwindel/
https://niezaleznemediapodlasia.pl/dr-jerzy-jaskowski-ciag-dalszy-oszustwa-afrykanskiego-pomoru-czyli-jak-wykanczac-polskich-hodowcow/
https://www.polishclub.org/2014/03/22/dr-jerzy-jaskowski-jak-mozna-sie-zeswinic-przyklad-asf/
https://www.polishclub.org/tag/afrykanski-pomor-swin/
[…]
Bovendien wil ik u eraan herinneren dat infecties zoals verkoudheid, griep, enz. het beste kunnen worden behandeld door inname van actieve kool (ongeveer 4 gram om de 5 uur) totdat de ontlasting zwart is en daarna nog twee keer herhalen. Na 24-36 uur zal je gezond zijn. Natuurlijk aan de kinderen, zelfs kleine, geven we minder actieve kool in verhouding tot hun lichaamsgewicht.
Postscriptum 1.
Ik wil u eraan herinneren dat vaccinatiefanaten het bestaan het mazelen-virus - in het proces dat enkele jaren voor het Hooggerechtshof in Duitsland plaats vond - niet konden bewezen.
Evenzo het patent voor het Zika- of anders Ebola-virus heeft alleen het Pentagon dus geen enkel onafhankelijk team van wetenschappers heeft het recht om deze onderwerpen te behandelen. Zelfs als ze dat doen dan hebben ze geen recht om te publiceren.
Onthoud ook dat tot dag van vandaag de naam van deze dappere Somalische arts die in 1978 het E-Bol-virus zou hebben ontdekt is niet onthuld. Om dit virus te bestrijden stuurde het Pentagon naar Sierra Leone een mariniersbrigade met Abrams-tanks en de beroemde 101 Luchtlanddivisie.
Het is algemeen bekend dat virussen kunnen het beste met de M-16 en tanks worden bestreden.
Evenals tot op de dag van vandaag is de naam van dappere huisarts uit China niet bekend gemaakt die een onmiskenbare ontdekking van een nieuw virus heeft gedaan dat het mogelijk maakt om een ​​epidemisch vaccin te creëren die zorg voor winsttoename concerns.
Houd jezelf alsjeblieft niet voor de gek met reclames op tv van preparaten die zogenaamd verkoudheden bestrijden. Er zijn geen enkele wetenschappelijke artikelen die hun effectiviteit bewijzen. Nog in 1992 waarschuwde het Bulletin van de Supreme Medical Chamber [Biuletyn Naczelnej Izby Lekarskiej] artsen hiervoor.
https://www.polishclub.org/2016/02/10/dr-jerzy-jaskowski-jak-ze-szczepionki-taldomidu-glifosatu-zrobiono-wirusa-zika/
https://www.polishclub.org/2016/09/23/dr-jerzy-jaskowski-polsce-sa-wirusolodzy-zika/
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/straszenie-tubylczego-spoleczenstwa-wirusem-zika-2016-05
http://alexjones.pl/aj/aj-nwo/aj-kartel-farmaceutyczny/item/78169-jak-ze-szczepionki-taldomidu-glifosatu-zrobiono-wirusa-zika
https://pl.pinterest.com/pin/406309197624641067/?lp=true
Postscriptum 2
Het is wel vreemd dat de enige epidemieën in de 20e eeuw braken uit onder soldaten van het Pentagon. De beroemde Spaanse griep brak uit in 1918 na de komst van het Amerikaanse leger dat was ingeënt tegen tyfus. Ter herinnering, soldaten van het Pruisische leger, ook ingeënt tegen tyfus, hadden geen last van 'Spaans'.
Pentagon soldaten begonnen na de landing op de Filippijnen ook met massale vaccinatie van de bevolking en in het eerste jaar slaagden ze erin om meer dan 60.000 burgers te doden.
Meer recent brak er in 2013 een polio-epidemie uit in Syrië nadat het Pentagon de kinderen had gevaccineerd.
In 2016 vond in Oekraïne een uitbraak van mazelen plaats na vaccinatie. In Oekraïne heeft het Pentagon waarschijnlijk al 10 "geheime" biologische wapenlaboratoria geïnstalleerd.
Waarom daar?
Omdat Oekraïne heeft geen milieu- en soortgelijke regelgeving. Dit is min of meer hetzelfde als die geheime CIA-gevangenissen verspreid over heel wereld.
Evenzo brak in 2012 in India na vaccinatie van kinderen een epidemie uit met 61.700 slachtoffers.
We moeten ook terugkeren naar de crash van de Maleisische vlucht 370, die op 08/03/2014 uit radars op de Chinese Zee is verdwenen. Het vliegtuig vloog naar Beijing. Het is al bekend dat hij twee zeer waardevolle containers vervoerde beveiligd door speciale huurlingen. Verschillende van hen stierven onder mysterieuze omstandigheden. Containers werden gelost of opnieuw geladen, maar na een paar dagen na het verdwijnen van vlucht 370, op Diego Garcia (de grote Pentagon-basis in de Indische Oceaan) arriveerden twee vliegtuigen: een uit de VS en de andere uit Europa. Elk van deze mysterieuze vliegtuigen bracht, zoals gemeld, uitstekende virologen. Wat deden virologen in 2014 in een geheime basis op Diego Garcia?
Het is niet bekend!
De namen van deze mensen zijn niet bekend gemaakt.
Waarom?
http://www.kuprawdzie.pl/hiszpanska-grypa-mit/
https://www.facebook.com/JJaskow/posts/371713706494595/
https://www.polishclub.org/2018/02/11/oszukuje-sie-polakow-grypa/
https://pl.pinterest.com/pin/309692911861314288/?lp=true
https://www.polishclub.org/2015/09/11/dr-jerzy-jaskowski-polio-a-dekrety-urzednicze-i-straszenie-spoleczenstwa/
https://www.polishclub.org/2015/10/05/dr-jerzy-jaskowski-polio-who-wspolpraca-sektora-prywatnego/
http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=16235&Itemid=100
https://www.polishclub.org/2015/02/02/dr-jerzy-jaskowski-matrix-epidemia-powiklan-poszczepiennych-odra/
https://www.facebook.com/JJaskow/posts/797603673905594/
http://www.kuprawdzie.pl/odra-straszenie-epidemia/
https://www.wprost.pl/swiat/69149/bron-biologiczna-na-ukrainie.html
https://wolnemedia.net/tajne-laboratoria-usa-na-ukrainie/
https://www.planeta.pl/Ciekawostki/Lot-MH-370-katastrofa-lotnicza-czy-porwanie-Nowa-teoria-i-informacje
Dit is natuurlijk een ongerechtvaardigd toeval en iedereen die anders denkt, is gewoon gek.

26 januari 2020